Sonkakészítő kurzust szervez a NAK Spanyolországban

A különböző nemzetek pácolt sonka gyártási technológiáinak elsajátítása céljából a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) idén ősszel újabb képzést szervez a katalán IRTA agrár-élelmiszer kutatóintézettel közösen. Az angol nyelvű program főként a termékpaletta bővítését fontolgató kamarai tagok számára ajánlott.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A különböző nemzetek pácolt sonka gyártási technológiáinak elsajátítása céljából a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) idén ősszel újabb képzést szervez a katalán IRTA agrár-élelmiszer kutatóintézettel közösen. Az angol nyelvű program főként a termékpaletta bővítését fontolgató kamarai tagok számára ajánlott.

Idén a NAK élelmiszer-feldolgozó tagjai újra elméleti és gyakorlati képzésen vehetnek részt, amelynek keretében a különböző nemzetek sonkakészítési eljárásaival ismerkedhetnek meg. A következő program a katalán IRTA (Research & Technology Food & Agriculture) monellsi Intézetével közösen 2017. október 24-26. között kínál háromnapos képzést a húsiparban, illetve húskészítmények gyártásában tevékenykedő kamarai tagok számára. A kiscsoportos képzésen résztvevő kamarai tagok a sonkakészítés elméleti hátterének megismerése mellett a gyakorlati program keretében a különböző nemzetek sonkatermékeinek sajátosságait és az előállítások közötti különbözőségeket is tanulmányozhatják.


A programot főként a versenyképességük megtartása és fokozása miatt a termékválaszték bővítése, illetve folyamatos megújítása mellett döntő vállalkozások számára ajánlja a NAK. A képzés során megszerzett, a gyakorlatban is hasznosítható tudás jelentősen hozzájárul a hazai előállítók magas színvonalú tevékenységéhez, valamint a minőségtudatos élelmiszer-előállításához.

A csoportos képzés minimum 10, maximum 12 fő részvételével indul el, amelyen belül különböző üzemméretű tagok részvételére is lehetőséget biztosít a NAK. A jelentkezők képzési költségét a Kamara fedezi.

Forrás: Élelmiszer Online


Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég

Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég 

A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.
Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön

Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön 

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a teljes egészében hazai tulajdonú Roastar Zrt.
A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának

A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának 

A limitált kiadású dobozok Nagy-Britanniában már megvásárolhatók.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.