hirdetés

Szendviccsel szebb a december

A Magyarországon mélyszegénységben élőknek a COVID-19 járványhelyzet az eddiginél is jobban megnehezítette az mindennapi élelemellátását. A Budapest Bike Maffia minden nap vállalja, hogy szendvics-vacsorát visz támogatottjainak. A 31 nap alatt, 31 000 szendvics garantáltan eljut a nélkülözőkhöz, de ez a szám december folyamán még további felajánlásokkal növelhető, ezáltal még több éhezőt juttatvalegalább napi egyszer élelemhez.

hirdetés

Az egyre szigorodó szabályozások miatt a hajléktalan- és idősellátás meglehetősen nehéz helyzetbe került. Annak érdekében, hogy az év utolsó hónapja egy kis könnyebbséget hozzon a nélkülözők számára és legalább naponta egyszer legyen mit enniük, a Budapest Bike Maffia csapata 31 napon keresztül COVID biztos körülmények között készült szendvicsekkel - és amennyiben módja van rá vitaminokkal–látja el támogatottjait.

BBM

„Az idei év mindenki számára igazán megterhelő volt, és még több ember megélhetése került veszélybe. Ezért gondoltuk azt, hogy egy hatalmas, egy hónapos akcióval megpróbáljuk egy kicsit jobbá tenni a 2020-as évet. Ami biztos, hogy támogatottjainkat 31000 szendviccsel lepjük meg december folyamán, de ez a szám a felajánlásokkal és támogatásokkal tovább növelhető. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a kampányunkhoz olyan hírességek csatlakoztak, mint például Mautner Zsófi, Hajós András, Kiss Ádám vagy SchererPéter de szerencsére még sorolhatnám a neveket. A kampány részeként minden nap más-más híresség osztja meg egy videóban gondolatait és tapasztalatait az idei évhez kapcsolódóan. Bízom benne, hogy a mostani akciónkkal kicsit szebbé tudjuk tenni a nélkülözőknek az év utolsó hónapját” – nyilatkozta a kezdeményezés kapcsán Havasi Zoltán, a Budapest Bike Maffia alapítója.

Adományon túl bontatlan szendvics hozzávalóval vagy bontatlan vitaminnal is hozzá lehet járulni a kezdeményezéshez, és a készítésben is lehet segédkezni - COVID biztos körülmények között.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Utazási irodásként miképp készülnek a majdani esetleges nyitásra?

Kiadónk társoldalai