hirdetés

Téliesített teraszmegoldást keres a Hegyvidéki Ízlelő

A megváltozott munkaképességű dolgozók vendégváróhelye a hidegebb napokon is szeretne vendégeket fogadni - ehhez kérik most a szakma segítségét.

hirdetés

Egész nyáron nagyszerűen funkcionált a megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató budai vendéglátóhely, a XII. kerületi Önkormányzati Hivatal alsó szintjén, terasszal is rendelkező Hegyividéki Ízlelő, amely a szekszárdi, szintén hasonló, fogyatékosokat foglalkoztató bisztró, a Kék Madár Alapítvány által üzemeltetett Ízlelő fővárosi kistestvére. Sokan érkeztek hozzájuk délidőben, és persze mindenki a teraszon szerette volna elfogyasztani ebédjét, nem pedig a benti zárt térben -  covid-veszély idején ez teljesen érthető.

facebook.com
facebook.com

Mivel a kinti 10 asztallehetőség kevésnek bizonyult, akkora a kereslet, ezért az üzemeltetők terve az, hogy kibővítik a következő hónapokban a teraszon elférők számát, több asztalt helyezve el. Azonban, mivel beköszöntött a hidegebb idő, nem szívesen ülnek a vendégek a kinti zordabb körülmények között. Hacsak nem fedné teraszponyva a fejük felett a teret, és teraszfűtőt is szeretnének lizingelni esetleg olyan szállodától vagy más vendéglátóhelytől, amelyik épp most zárva tart, és tudná mellőzni ezeket a téliesítő berendezéseket.

Ha bárki tudna javasolni megoldást az Ízlelő csapatának, nagyon várják a jelentkezését a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  címen.

 

 

 

 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Egyetért-e azzal, hogy idén elmarad a budapesti Vörösmarty téri karácsonyi vásár?

Kiadónk társoldalai