FALKON BORCÍMKE TERV:
Szász Veronika (tervezőgrafikus hallgató), pénzjutalom
BORCÍMKE SOROZATTERV:
Veszteg Virág (tervezőgrafikus hallgató), pénzjutalom
Lakosi Richárd (tervezőgrafikus hallgató), pénzjutalom
Dicséretben és borjutalomban részesül Köves Lili (tervezőgrafikus hallgató) és Szász Veronika (tervezőgrafikus hallgató).
EGYETEM BORA CÍMKETERV:
Papp Sándor Dávid (tervezőgrafikus hallgató), dicséretben és borjutalomban részesül
Ünnepélyes díjátadó: 2013. január 22. 18 óra, Rektori Tanácsterem, amire mindenkit szeretettel várunk.
A zsűri tagjai voltak:
Jásdi István, Jásdi Pincészet
Jásdi Attila, Jásdi Pincészet
Felsmann Tamás DLA, egyetemi docens, szakirányvezető
Molnár Kálmán, Dr. habil DLA, Professor emeritus
Auth Attila, egyetemi adjunktus
Szabó Andrea, egyetemi tanársegéd
Filp Csaba, egyetemi tanársegéd
Tervezőgrafikus hallgatók sikere a Jásdi Pincészet címkepályázatán.
A Jásdi Pincészet pályázatot írt ki a Magyar Képzőművészeti Egyetem festő és tervezőgrafikus hallgatóinak részére. A zsűri határozata alapján az alábbi eredmények születtek:
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban
Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye
Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat
Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál
Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló.
Mi lesz a borvidékekkel?
Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt
Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen
Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc
Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!
Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?
Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Interjú
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal
Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”
A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban
A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?