FALKON BORCÍMKE TERV:
Szász Veronika (tervezőgrafikus hallgató), pénzjutalom
BORCÍMKE SOROZATTERV:
Veszteg Virág (tervezőgrafikus hallgató), pénzjutalom
Lakosi Richárd (tervezőgrafikus hallgató), pénzjutalom
Dicséretben és borjutalomban részesül Köves Lili (tervezőgrafikus hallgató) és Szász Veronika (tervezőgrafikus hallgató).
EGYETEM BORA CÍMKETERV:
Papp Sándor Dávid (tervezőgrafikus hallgató), dicséretben és borjutalomban részesül
Ünnepélyes díjátadó: 2013. január 22. 18 óra, Rektori Tanácsterem, amire mindenkit szeretettel várunk.
A zsűri tagjai voltak:
Jásdi István, Jásdi Pincészet
Jásdi Attila, Jásdi Pincészet
Felsmann Tamás DLA, egyetemi docens, szakirányvezető
Molnár Kálmán, Dr. habil DLA, Professor emeritus
Auth Attila, egyetemi adjunktus
Szabó Andrea, egyetemi tanársegéd
Filp Csaba, egyetemi tanársegéd
Tervezőgrafikus hallgatók sikere a Jásdi Pincészet címkepályázatán.
A Jásdi Pincészet pályázatot írt ki a Magyar Képzőművészeti Egyetem festő és tervezőgrafikus hallgatóinak részére. A zsűri határozata alapján az alábbi eredmények születtek:
A magyarok is kénytelenek lesznek változtatni nyaralási szokásaikon - elérkezett az északi utak kora?
Mire számíthatnak a magyar turisták Németországban?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Czeiszing Miklóssal -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Német Turisztikai Hivatal magyarországi képviseletének vezetőjétől!
2024. március 21. 15:30
Luxusra vágyik? Vegyen fagylaltot!
A frekventáltabb helyeken 600-650 Ft körül várható egy gombóc fagylalt ára
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk
Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
Jön az év első borfesztiválja
Tökéletes közösségi élmény, tökéletes borokkal, tökéletes hangulatban - Április 6-án ismét Winelovers Grand!
Jelnyelven kommunikáló pincérek, Braille-írásos étlap – a Gundel mindenkié
Hallás- és látássérültek kapnak mostantól kiemelkedő figyelmet a Gundel étteremben.
Rekordszámú magyar résztvevővel zajlik az idei ProWein
Közel 40 borászattal, mind a 6 magyar borrégió képviselteti magát az idei ProWein borszakmai rendezvényen Düsseldorfban.
Alapélelmiszerek, amelyek eltűnnének a méhek segítsége nélkül
Ha a méhek eltűnnének a bolygónkról, nem lenne, ami megtermékenyítené a következő növényeket, gyümölcsöket.
Tíz éve Michelin-csillagos a Borkonyha
Nem könnyű megszerezni egy Michelin-csillagot, de megőrizni talán még annál is nagyobb kihívás.
A nőké a főszerep az idei Gourmet fesztiválon
Több mint 100 kiállítóval, köztük 35 étteremmel és 7 cukrászdával várják a közönséget május 24. és 26. között a Millenárison.
Házi készítésű húsvéti sonka a város tetejéről
Különleges húsvéti meglepetéssel készül az ország legmagasabb pontján frissen megnyílt Virtu étterem séfje, Lendvai Levente.
A magyar Bocuse-csapat két hét múlva az európai döntőn főz
A budapesti SIRHA kiállítás METRO standján meséltek a sajtó képviselőinek, hogyan készülnek a két hét múlva kezdődő európai válogatóra.
Interjú
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk
Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”
Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról
Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.