Tesztelték a Fészek konyhai dolgozóit kiszállítás előtt

Minden konyhai alkalmazottat, sőt, a családtagjaikat is tesztelték a zánkai Fészek Étteremben, mielőtt elkezdték a környékre a kiszállítást.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Példaértékű, ahogy elkezdték a kiszállítást Zánka 15 km-es körzetébe a Fészek Étel és Hotel vendéglátóegységéből: minden alkalmazottól vért vettek az indulás előtt koronavírus gyorsteszthez, és ha az eredmény negatív volt, csak akkor dolgozhatott az alkalmazott tovább a konyhán. Persze, a szálloda- és vendéglátóegység tulajdonosa, Keresztury Éva pontosan tudja, a gyorsteszt csupán a pillanatnyi helyzetet tükrözi, azt jelzi, hogy a tesztelés előtti 4-5 napban nem történt fejlődés, ezért, hogy pontosan lássák és figyelemmel kísérjék a dolgozók állapotát, és kiszűrjék, ha bárki vírushordozó lenne, a tesztelést a Fészek konyháján dolgozók között hetente megismétlik.

Egyébként nem várt gyors sikert hozott a kiszállítási akció, miközben jótékonysági munkájukat tovább folytatják. A kiszállítást Húsvétkor kezdték, és már az első napokban 120 adagra érkezett hozzájuk rendelés - köszönhetően nyilván annak, hogy a környéken, a Káli-medencébe és a Balaton-partra sokan érkeztek Pestről a vidéki házukba kikapcsolódni, és annak, hogy ők ismerik már korábbról és szeretik a Fészek magyaros-modern ízvilágú konyháját.

A kétféle menüből választható házhozszállításon kívül a Zánkán élő és a környéken lakó azon helybéliek részére, akiknek nagy segítség, ha egy nap egyszer meleg ételt szállítanak hozzájuk, számukra a napi 50 ingyenes ételkiszállítást a Fészekből tovább folytatják.

Mind a CSR-akciót, mind a Fészek dolgozóinak tesztelését a Hilltop borok készítője, a neszmélyi Hilltop támogatja. 

Forrás: Turizmus Online


Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég

Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég 

A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.
Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön

Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön 

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a teljes egészében hazai tulajdonú Roastar Zrt.
A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának

A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának 

A limitált kiadású dobozok Nagy-Britanniában már megvásárolhatók.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.