hirdetés

Új konyhafőnökkel, megújult étlappal...

... és az ország egyik legnagyobb tequila- és mezcal választékával ismét nyitva az újpesti Calavera.

hirdetés

A városrész központjánál, fáktól árnyas részén, igazi felüdülés a mexikói Calavera Budapest terasza.

A hangulatos teraszhoz hozzátartozik az izgalmas, friss ízekkel operáló mexikói konyha, és az egészen elképesztő italválaszték, amely nem csak tequilákból és mezcalokból áll, hanem gazdag koktélkínálatból is választhatnak a vendégek.

Idén tavasszal a Calavera Budapest konyhájának élére új séf érkezett, az Angliából hazatérő Barna Norbert személyében.Norbert 21 éves korában kalandvágyból ment Angliába, hogy megismerkedjen a nemzetközi gasztronómiával. Kitartó szorgalmának hála sikerei nem maradtak el, nem csak stázsolva tanulta a szakmát, hanem egy kinti szakácsiskola több éves képzését szintén elvégezte. Az iskola mellett folytatta a munkát, az oklevelet már konyhafőnökként vehette át. Nem csak a mexikói gasztronómiában van otthon, közel áll hozzá a francia konyha, és nagyon kedveli az ázsiai ízvilágot is. 

 

 

(forrás: Calavera)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai