Új topétterem Budapesten

Hatalmas sajtóérdeklődés mellett hivatalosan is megnyitott a Bruno&Bruno, Herczeg Zoltán első budapesti étterme. A vendéglőnek a Hegyvidék Bevásárlóközpont ad otthont. A konyhát Kisuti Dávid, a pécsi Enoteca Corso volt séfje irányítja. 

„A Bruno&Bruno megnyitása mérföldkő nemcsak a bevásárlóközpont életében, hanem Budapest minőségi étterem-palettáján is egy új izgalmas, színfolt. Örülünk, hogy Herczeg Zoltán személyében megtaláltuk azt a tapasztalt, elkötelezett „gasztro-menedzsert”, aki belevágott ebbe a projektbe. A Bruno&Bruno minden bizonnyal pótolni fogja azt az űrt, amelyik jelenleg Buda minőségi kulináris életében van. Örvendetes, hogy a Bruno&Bruno magyaros ételválasztékot kínál, és kiemelten fontosnak tartja, hogy a családokat szólítsa meg. Magas minőség, különlegesség – ez jellemzi a Hegyvidék Bevásárlóközpontot, amelyhez hasonló kiemelkedő beruházás az utóbbi években nem volt a XII. kerületben. Prémium minőséget kínálunk divatból, gasztronómiából, a Bruno&Bruno is ezt képviseli.” – fogalmazott Balassa László, a Hegyvidék Bevásárlóközpont ügyvezető igazgatója.

„Nagyon sokan kérdezték tőlem, hogy miért nem jövök fel Budapestre, és miért nem nyitok végre itt is egy éttermet. Nem jöttem, mert nem találtam elképzeléseimnek megfelelő környezetett. Amikor a Hegyvidék Bevásárlóközpont vezetősége megkeresett ezzel a lehetőséggel, úgy éreztem, itt az alkalom”. – mesélte Herczeg Zoltán, hogy miért pont Hegyvidék Bevásárlóközpontot választotta új vendéglője helyszínéül. Az elismert gasztro-menedzser a megnyitón hangsúlyozta, senki ne vonjon párhuzamot a 67-es étteremmel. Ami közös a Dining Guide 2013-as évi toplistája szerint a legjobb vidéki étteremnek rangsorolt 67-ben és a Bruno&Bruno-ban, az a kiváló minőség. A konyhában a minőséget Kisuti Dávid séf garantálja. A pécsi Enoteca Corso séfje fiatal kora ellenére Franciaországban, Olaszországban, és Japánban tanult, onnan hozta haza tudását. Azon kevés magyar szakácsok közé tartozik, aki eljutott háromcsillagos helyekre, tanult, bizonyított. „Pétert nem volt könnyű elhozni, már számtalan ajánlatot kapott Budapestről, de örülök, hogy a Bruno&Bruno-ban ő is meglátta a lehetőséget.” – mondta Herczeg Zoltán.

A Bruno&Bruno kínálatában feltűnnek a klasszikus 67-es fogások, de többségében újdonságok közül lehet választani. Az egyik klasszikus a pankó morzsás Herczeg Zoli-féle rántott hús, és a húsleves. A Bruno&Bruno borlapjának összetételét a Bortársaság biztosítja, szinte minden boruk megtalálható, és a többi étteremtől eltérően többségüket pohárban is felszolgálják.


Édes élet a májusi Glamping pikniken

Édes élet a májusi Glamping pikniken 

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján.
Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?