hirdetés

Verseny a 27 év alatti ifjú szakácsok részére

A Chaîne des Rôtisseurs Világszervezet szabályzata alapján, ez évben XXIV. alkalommal rendezik meg a Chaîne Egyesülethez tartozó „Chaîne” szállodákban és éttermekben dolgozó ifjú szakácsok részére a „Jeunes Chefs Rôtisseurs” Magyarországi Szakácsversenyt.

hirdetés

A nemzeti válogató versenyen olyan fiatal szakács indulhat, aki 2019. szeptember 1. napjáig nem tölti be a 27. életévét, egy a Chaîne Egyesülethez tartozó szálloda/étterem magyar állampolgársággal, vagy nem magyar állampolgársággal, de érvényes tartózkodási engedéllyel rendelkező főállású munkatársa, akit a szálloda/étterem tulajdonosa/igazgatója benevez a versenyre. Tekintettel arra, hogy idén a versenyen 2 turnusban összesen 5-5 versenyző tud indulni, a jelentkezések nevezési sorrendben kerülnek regisztrálásra.

Chaine Házanként egynél több versenyző nevezésére kizárólag a nevezési határidő utolsó napján, 13:00 és 17:00 között, az esetleges szabad helyek függvényében van lehetőség. Az „Jeunes Chefs Rôtisseurs” verseny évenkénti rendszeres megszervezésével is szeretnénk elérni, hogy a „Chaîne-házak”-ban dolgozó fiatal szakácsok oktatásával és nevelésével – ezen versenyre való felkészítéssel és részvételükkel is – magas színvonalat érjenek el.

A versenyzőknek önállóan, a meglepetés kosár alapanyagainak felhasználásával, 3 fogásos menüt kell elkészíteniük 4 személy részére: hideg vagy meleg előétel, főétel körettel, desszert. Az ételeket az elmúlt évekhez hasonlóan a szakma által elismert hazai képviselői fogják értékelni.

A verseny eligazítás dátuma: 2019. március 4. hétfő 10 óram helyszíne a METRO Gasztroakadémia, 2041 Budaörs, Budapark, Keleti 3.

A verseny dátuma: 2019. április 10. szerda, helyszíne: METRO Gasztroakadémia, 2041 Budaörs, Budapark, Keleti 3.

A gálavacsorával egybekötött eredményhirdetés dátuma: 2019. április 13. szombat

A gálavacsora helyszíne: CONTINENTAL Hotel Budapest, 1074 Budapest, Dohány utca 42.

A nemzeti verseny első helyezettje jogot nyer arra, hogy induljon az „Jeunes Chef Rôtisseurs” 2019. évi Világbajnokságon, amely Kanadában, Calgary városában kerül megrendezésre 2019. szeptember 19. és 22. között. A Chaine Egyesület a nemzeti versenyen győztes ifjú szakács részére biztosítja a világversenyen való részvétel feltételét, a 600 EUR nevezési díjat (amely tartalmazza a szállás, ellátás, verseny és program költségeket, ugyanakkor a kanadai helyszínre való utazás – repülőjegy – költségét nem tartalmazza). "Kérjük a „Chaîne Házak” vezetőit, hogy különös gonddal készítsék fel versenyzőiket az eredményes hazai versenyre" -írta Novák Iván Péter elnök.

A fájlok közül letölthető „Nevezési lap”-ot legkésőbb 2019. február 25. hétfő 12:00-ig lehet a Chaîne Egyesület központi e-mail címre ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) kitöltve visszaküldeni. Szabados Bettina, a 06-30-968-4143 telefonon, és a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen készséggel áll rendelkezésre a versennyel és a Chaine belépéssel/tagsággal kapcsolatban felmerülő további kérdések esetén.

hirdetés

Letölthető fájlok

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai