hirdetés

Videósorozatban készíti el új ételeit a Párisi Passage

A Párisi Udvar Hotel Budapest étterme új menüjéről ezeket az ételeket és koktélokat egy kis odafigyeléssel akár otthon is az asztalra varázsolhatjuk.

hirdetés

"Ez egy nagyon egyszerűen elkészíthető recept, a nap bármely szakaszában fogyasztható" - zárja Papdi László, az étterem Executive Chef-je az első, Croque Madame-ról készült videót. Csizmadia Örs F&B igazgató és a séf olyan ételeket és italokat választottak ki a nyáron debütáló ét- és koktéllapról, amelyek alapanyagai könnyedén beszerezhetők, és az elkészítésükkel sem kell órákat bajlódni. A Párisi Passage Facebook és Instagram oldalán hétről-hétre friss receptekkel készülnek - cézár saláta, Negroni koktél, és az ikonikus Wiener Schnitzel is tányérra kerül.

"A receptek segítségével mindenki más előtt kóstolhatunk bele az új ételekbe és italokba, szó szerint. Természetesen ez nem pótolhatja azt az éttermi és kávéházi élményt, amit kínálunk - elég csak a passzázs lenyűgöző terére és atmoszférájára gondolnunk - de egy kedves gesztus korábbi vendégeinknek és érdeklődőinknek" - mondta el Csizmadia Örs F&B igazgató.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai