>   Friss   |   >   Hotel   |   >   Gasztro   |   >   Impresszum
 
hirdetés
 
f.png

Friss

>

Az MTÜ szerint minden idők legjobb főszezonját zárta a magyar turizmus

Budapest a nettó szállodai átlagár alapján júliusban példa nélküli módon még a két legfontosabb régióbeli versenytársát, Bécset és Prágát is megelőzte - mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója budapesti sajtótájékoztatóján.

>

Hamarosan pincérek futkosnak majd Budapest utcáin

A The Ritz-Carlton, Budapest újra életre hívja a korábban nagy népszerűségnek örvendő Pincér Futóverseny kezdeményezést, és szeptember 12-én ismét megrendezi a kivételes futamot, ahol budapesti éttermek és szállodák pincérei mérhetik össze gyorsaságukat és ügyességüket.

>

Legyél te is Dubaj szakértő!

Jó hangulatú agent partira invitálta legfontosabb partnereit az Emirates magyarországi csapata a budai Hemingway Étterembe, szeptember 8-án.
-
h.png

Hotel

>

30 százalékkal nőttek a külföldiektől származó szállásdíjbevételek júliusban

Júliusban a külföldiektől származó szállásdíjbevételek 30,1 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit, a belföldi vendégek 8,1 százalékkal költöttek többet szállásdíjra - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn kiadott jelentéséből.

>

Ünnepélyes keretek között megnyitott a The Three Corners Lifestyle Hotel

Néhány hónapos próbaüzem után szeptember hetedikén ünnepélyes keretek között megnyílt a The Three Corners Hotels legújabb, négycsillagos budapesti egysége a Hőgyes Endre utcában. A lánc negyedik budapesti szállodája, a Hotel Anna is a napokban kezdi meg működését.

>

Így csaltak ki milliókat szállodáktól!

Őrizetbe vette Mallorca-szigetén a spanyol csendőrség egy brit banda hét tagját, akiket azzal gyanúsítanak, hogy hamis ételmérgezési panaszokkal eurómilliókat csaltak ki spanyol szállodáktól.
-
g.png

Gasztro

>

Majdnem dobogós lett a Világbajnokságon a Gundel séfje

Nagyon jól szerepelt a magyar versenyző a pénteken lezajlott Chaîne des Rôtisseurs gasztronómiai szervezet Frankfurtban megrendezett Ifjúsági Szakács Világbajnokságán.

>

Maki Steveson a Japán Konyha újabb Jószolgáltati Nagykövete

A japán Mezőgazdasági, Erdészeti és Halászati Minisztérium a világ minden tájáról 22 nagykövetet nevezett ki annak érdekében, hogy külföldön is megismertessék az emberekkel a szigetország kulináris művészetét.

>

Somlói Juhfark Ünnep – másodszor

A Somlói Juhfark Ünnep helyi borászok összefogásával azért jött létre, hogy egy helyen, egy időben, a legteljesebben megmutassa az érdeklődőknek a borvidék legfontosabb fajtáját. 

>

Ön megkóstolná a rózsaszín csokit és a kék bort?

Az új élelmiszeripari trendnek megfelelően színesednek a termékek: egy zürichi csokoládégyártó cég egy évtized alatt kifejlesztett rózsaszín csokoládéval, egy genfi start-up vállalkozás pedig kék színű borral állt elő. 

>

Megérkezett az idei borok első fecskéje

2017-ben egy alacsony alkoholtartalmú, gyümölcsös rozénak sikerült először felkapaszkodnia a boltok polcaira.

>

Eddig tévés volt, most bonbonkészítő készleteket fejleszt

Történetünk főszereplője egy vállalkozó, aki évtizedekig dolgozott a televíziós szakmában, cégével pedig több mint tíz évig egy országos televízió számára készített különböző műsorokat, sorozatokat.
-
i.png

Impresszum

Kiadó és szerkesztőség:

Professional Publishing Hungary Kft.
H-1037 Budapest, Montevideo u. 3/b

Hirdetésfelvétel:

Tel.: (1) 430-4585
Fax: (1) 430-4569

Kapcsolat:

vago.agnes@vendeg.hu
 

-
© 2009 - 2018, Turizmus Online