hirdetés

10. gyertya ég a kastélyszállodák tortáján

A Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetsége idei II. féléves közgyűlését a bölcskei Szent András Kastélyban tartja, és itt ünnepli tízéves fennállását is.

hirdetés

A jeles évfordulót az egyesület tagjai, a pártoló partnerek és a közeli barátok társaságában 2017. október 20.-án ünneplik egy születésnapi estéllyel, melynek keretein belül a tavasszal elhunyt Hotel Vécsecity**** tulajdonosának is emléket állítanak. A rendezvényen első alkalommal kerül átadásra a dr. Takács Tibor emlékdíj, melyet a szervezet elnöke a kastélyturizmus területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakembernek ad majd át.

Az Estély házigazdája Buza Sándor lesz. A szervezők ugyan nem követelik meg a korabeli öltözetet, - bár örülnének neki -, de azért a vendégektől valamilyen kiegészítőt kérnek, mely az est hangulatához hozzájárul. Nem fog hiányozni az esti programból a JAZZ, a MEGLEPETÉS, a RETRO DISZKÓ és a JÓTÉKONYSÁG sem, hiszen az egyesület vezetői jótékonysági tombolát szerveznek, az innen befolyt összeget a somogyvári Széchenyi Kastélyban működő iskola és a hozzá tartozó gyermekotthon fogja megkapni. Az értelmi fogyatékos gyermekek életét és tanulását szeretné a Magyar Kastélyszállodák Szövetsége ezzel az adománnyal segíteni.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai