hirdetés

70 százalék fölötti a Danubius-szállodák foglaltsága a hétvégére

Hetven százalékot megközelítő a Valentin-napi hétvége foglaltsága a Danubius Hotels szállodáiban. A minőségi szolgáltatások, egyedi programok miatt különösen nagy az érdeklődés, a feljesztések hatására 13 százalékos átlagár-növekedés tapasztalható a tavalyi évhez képest a szállodákban.

hirdetés

Az üzemeltető tájékoztatása szerint mind a budapesti, mind a vidéki hotelek 70 százalék körüli töltöttséggel működnek majd a hétvégén. Az előre vártnak megfelelően az általános szabadidős kereslet mellett az ünnepre jellemző fokozott érdeklődés tapasztalható. Ennek egyik oka, hogy mivel az idei Valentin-nap péntekre esik, sokan használják ki a háromnapos pihenés lehetőségét, ami kedvezően hat a szállodai foglaltságra.

A Danubius szállodák foglaltsága a tavalyi Valentin-napi időszakkal összehasonlítva azonos szinten mozog, ez mégis a kapacitások magasabb kihasználását jelenti, mert egyes szállodáiban jelenleg is szobafelújítási munkálatok zajlanak, így a szállodalánc jelenleg nem teljes kapacitással működik.

Fotó: Krénn Imre
Fotó: Krénn Imre

A Danubius Hotels továbbra is elsősorban fejlesztéseivel és a minőségi szolgáltatásaival emeli versenyképességét, ugyanakkor a külső tényezők is fontos szerepet játszanak egy adott város népszerűségén, az idei február például a programturizmus szempontjából is kedvez a magyar szálláspiacnak.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai