hirdetés

Az iparág kiemelt szereplői között Danubius Hotels

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2019. évi pályázati rendszere alapján a Danubius Hotels Kiemelt Partnernek minősül: Szálloda és szállodalánc B kategóriában.

hirdetés

A Danubius Hotels minden szállodája a kimagasló vendégélmény és az előremutató fejlesztések mellett kötelezte el magát, és csakúgy, mint a vendégek esetében, az iparági partnerek körében is törekszik a kiemelkedő teljesítményre. Éppen ezért tartotta rendkívül fontosnak a nemzetközi szinten elismert Kiemelt Partneri tanúsítvány megszerzését.

A Magyar Turisztikai Ügynökség minősítési rendszere a turizmus szegmens szereplőinek szól és célja, hogy a B2B területen egységesítse az együttműködések feltételeit. A pályázati úton elnyerhető elismerés lehetőséget ad, hogy a vállalatok megmutassák, az iparág kiemelt szereplői közé tartoznak, amelyek sikere az állandó magas minőség és a megbízhatóság értékein alapszik.

A pályázatokat a Magyar Turisztikai Szövetség által meghívott szakmai grémium bírálta el, amely a Danubius Hotelst érdemesnek ítélte Szálloda és szállodalánc B kategóriában a Kiemelt Partner státuszra. A szállodalánc a kvalifikációt követően az újabb pályázat kiírásáig, 2020-ig jogosult feltüntetni az MTÜ Kiemelt Partner illetve HTA Qualified Partner elnevezést és logót.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

A koronavírus elleni oltás kötelezővé tétele lehet-e a légiközlekedés újraindításának garanciája?

Kiadónk társoldalai