hirdetés

A város eddigi legnagyobb turisztikai beruházása Lentiben

A kiírt ütemtervnek megfelelően zajlik Lentiben a város eddigi legnagyobb közel 3,5 milliárd forint értékben megvalósuló turisztikai beruházása a négycsillagos, 94 szobás szálloda építése, illetve a gyógyfürdő bővítése – nyilatkozta Kutfej Attila a Lenti Gyógyfürdő Kft. ügyvezetője, a beruházás projektmenedzsere legutóbbi a projekttel kapcsolatos sajtótájékoztatóján.

hirdetés

A szálloda vasbeton szerkezetépítési munkálatai a végéhez közelednek és a nyár végére a fürdő új részlegének szerkezete is elkészül – tájékoztatott az ügyvezető. – A kivitelezés során olyan modern technológiákat alkalmaznak, mint pl. az előre elkészített fürdőszobák beszerelése, melyek már minden szükséges felszerelést tartalmaznak így ezek beépítésével jelentős időt takarítanak meg az építkezés során. Ezzel a beruházással Lenti feljebb lép a fürdővárosok rangsorában és tovább erősödik turisztikai központ szerepe a térségben - hangsúlyozta.

Az új szálloda négycsillagos színvonalon a magasabb igényű vendégek számára is megfelelő pihenést tud majd nyújtani. A szálloda megépítését követően 50 új munkahely is teremtődik, továbbá a hotel működtetéséhez a helyi vállalkozásokat bevonását tervezik, ami a térség gazdaságára is jótékony hatást fog gyakorolni. A beruházás várható befejezése az év vége és az elkészült szálloda- és fürdőkomplexumot a Lenti Gyógyfürdő Kft. fogja üzemeltetni.

(forrás: Vendég&Hotel Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy érinti a vállalkozásukat a februárban bevezetésre kerülő új SZÉP-kártya rendelet, amely már élelmiszervásárlást is engedélyez?

Kiadónk társoldalai