hirdetés

Beruházót keresnek a badacsonyi luxushotelre és borfalura

Badacsonytördemic napsütötte dél-nyugati lankáján a közel 3 hektár kiemelt turisztikai övezetben található területre készült fejlesztési terv alapja a borkultúra.

hirdetés

"A meglévő klasszikus 1860-as években épült 1300 m2 alapterületű püspöki pince megtartása és új funkcióval való bővítése volt a projekt koncepciója. A pince belső terében kerül kialakításra a wellness és rekreációs központ. A 4.359 m2-essé fejlesztett központi épület 42 db szállodai szobának ad teret, melyet kimagasló színvonalú wellness birodalom és számtalan, a borkultúrához szervesen kapcsolódó kiszolgáló funkció tesz teljessé. 

A telken a 15 db luxus színvonalú, zöldtetős villaépület parkos belső teret fog közre laza szerkezetben, melyek mellett barátságos külső medencetér is kialakításra kerül. A projektben nagy hangsúlyt kap az energiatudatosság és a természeti értékekhez való alkalmazkodás. Történelmi környezetben a borkultúra és a luxusturizmus ideális találkozása.

A projekt indításához a jogerős építési engedély és az összes szakhatósági engedély rendelkezésre áll, melyet a leendő vevő részére céggel együtt vagy megegyezés alapján az eladó rendelkezésre bocsát" - áll a felhívásban.

(forrás: Index)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai