hirdetés

Börtönbüntetést kapott az alföldi szállodákban potyázó férfi

Kunszentmártoni Járásbíróság 1 év 8 hónap börtönre ítélte azt a német állampolgárságú férfit, aki tavaly 4 hónap alatt 5 vendégházban, illetőleg szállodában összesen 53 éjszakát töltött el úgy, hogy minden alkalommal fizetés nélkül távozott. Összesen 800 ezer forint kárt okozott a szállásadóknak - tájékoztat a 24.hu.

hirdetés

A férfi tavaly januárban Cserkeszőlőn potyázott kilenc napot az apartmanházban. Februárban két hetet Kőröstetétlen egyik vendégházában, márciusban Tiszakürtön 13 éjszakára szállt meg egy lakóháznál. Ezt követően Szolnokon 12 éjszakára a nagy múltú Tisza Szálló vendége volt, amit áprilisban egy szintén szolnoki vendégházban eltöltött 5 éjszaka követett, de sem szándéka sem lehetősége nem volt arra, hogy fizessen a szállásokért.

fotó: 123rf

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség októberben emelt vádat az ügyben. A Kunszentmártoni Járásbíróság pedig alig több mint négy hónappal később már az előkészítő ülésen jogerős ítéletet hozott. A büntetlen előéletű német férfit ötrendbeli csalás miatt 1 év 8 hónap börtönre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte a bíróság.

 
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai