hirdetés

Budapest a vidéken élőkben reménykedik

A fővárosba csábítja a vidéken élőket, és a vidéki szálláshelyekre érkezőket az Eventrend Group új kampánya.

hirdetés

Üzletágak fogtak össze a budapesti turizmus fellendítéséért és azért, hogy minél több magyar megismerhesse és élvezhesse a főváros rejtette pillanatokat, a végén egy ajándékba kapott étkezéssel olyan helyeken, amely a külföldieket eddig is mágnesként vonzotta.

A lassan már 30 éve a vendéglátás, rendezvényszervezés és hotelüzemeltetés piacán meghatározó szerepet betöltő Eventrend Group felismerte, hogy a pandémia kiváltotta gazdasági és turisztikai helyzet eddig nem ismert lehetőségeket is rejteget. A cégcsoporthoz tartozó Eventrend Hotels és fővárosi éttermek összefogtak azért, hogy minél több magyar élvezhesse ki a desztinációk szépségeit.

A cégcsoport vezetői úgy gondolják: a járványhelyzet sajnálatos módon ugyan távol tartja a külföldieket, ám remek lehetőséget biztosít a magyaroknak arra, hogy olyan látványosságokat ismerjenek meg és élvezzenek ki a fővárosban, amelyre eddig nem volt lehetőségük vagy épp a korábban tapasztalható zsúfoltság miatt lemondtak ezekről. Éppen ezért a cégcsoporthoz tartozó vidéki szállodák október 15-étől olyan csomagokat kínálnak a hozzájuk foglaló vendégeknek, amelyek mindegyike extra budapesti vendéglátást is tartalmaz.

A programba bekapcsolódó vendéglátó egységek mindegyike turisztikailag fontos desztinációban található, vagyis bakancslistás látnivaló.

A New York Café, mint a Világ Legszebb Kávéháza, a magyar irodalom és kultúra egyik olvasztótégelye önmagában is lenyűgöző, ám főként külföldiek látogatják, pedig hozzánk, magyarokhoz igen közelálló intézményről van szó.

A Városliget Café a Műjégpálya épületében, a Városligetben jelenthet pihenőt azoknak, akik a Hősök tere és a Vajdahunyad Vára környékét barangolják be.

A Kossuth téri Séf Asztala pedig közvetlenül a Parlament szomszédságában, a belvárosi felfedezőket fogadja.

(forrás: eventrend)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az eddigi foglalási adatok alapján hogy látják az idei évet?

Partnerünk