hirdetés

Elérhetők a népszerű szállodás webinar anyagai

Május 13. és 21. között óriási érdeklődés mellett, több mint 500 résztvevővel került megrendezésre a restart webinar sorozat első három alkalma. A Bonomi csapata mindhárom webinar teljes anyagát ingyenesen elérhetővé tette, és júniustól havi rendszerességgel további eseményekkel jelentkeznek.

hirdetés

A restart webinar sorozatot a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége támogatásával életre hívó budapesti startup, a Bonomi célja az volt, hogy a kialakult válsághelyzetben elősegítse a szakmai párbeszédet és a járvány utáni újrakezdéshez hasznos gyakorlati ötletek, tapasztalatok megosztását.

A május 13-ai első alkalom a belföldi turizmusra építő szállodák munkatársainak szólt, amelyen Gyenes Ákos a RESnWEB-től és Győri Alex az Intren-től adott értékesítési, árazási és marketing tanácsokat a sikeres újranyitáshoz.

Május 19-én a járvány következtében megváltozó utazási szokásokról és a hotelekkel szemben támasztott új elvárásokról beszélt Flórián Kund Phd, a Metropolitan Egyetem docense, majd különböző profilú és méretű szállodák vezetői beszélgettek a náluk folyamatban lévő átalakításokról.

A harmadik, május 21-ei alkalom a nemzetközi turizmusra építő szállodák számára tanulságos, régiós kitekintéssel összekötött szállodai kerekasztal-beszélgetés volt. Az újranyitás nemzetközi tapasztalatairól Kühtreiber Ádám, az INFOR regionális account managere beszélt, a kerekasztalon többek között a Park Inn By Radisson és a Mellow Mood Hotels munkatársai osztották meg gondolataikat.

A webinar sorozat teljes rögzített anyaga és a letölthető előadások ITT érhetőek el, júniustól pedig havi rendszerességgel szervez új webinarokat a Bonomi csapata.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai