hirdetés

Hard Rock Hotel nyílik a bulinegyedben

Az egykori Instant szórakozóhely és hosztel helyén, a VI. kerületi Ó utca és a Nagymező utca sarkán nyílik majd meg 2019-ben a közép-kelet-európai régió első Hard Rock Hotelje.

hirdetés

A tervezett négycsillagos szállodában 133 szoba lesz, amivel valamivel kisebb lesz, mint a Hard Rock lánc többi szállodája, és Hard Rock Café étterem se lesz benne - írja a Napi.hu

A beruházás azért is fontos, mert egyrészt ez az első Hard Rock Hotel a régióban, másrészt mert maga a floridai seminole törzs tulajdonában lévő cég most jelenik meg először az országban. Igaz, van már egy Hard Rock Café étterem a Vörösmarty téren, ezt viszont nem az amerikai cég, hanem egy lengyel vállalat üzemelteti, franchise rendszerben.A beruházást azért a magyar haveri kapitalizmus szele is megcsapta, ugyanis a Hard Rock Hotelt Erdei Bálint, Tiborcz István üzlettársának cége, a Rockwood Kft. építi fel. Eredi Bálint a miniszterelnök vejével együtt indította el az Elios Zrt.-t, amely aztán szanaszét nyerte magát különböző közvilágítási közbeszerzéseken. A Rockwood Kft. ugyanarra a címre is van bejegyezve, mint az Elios.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol az idei Utazás kiállításról?

Kiadónk társoldalai