hirdetés

Három budapesti szállodában is jótékonykodnak

A napokban kezdődött a Marriott International éves You Eat, We Give jótékonysági programja, melynek célja, hogy 2018-ban 400,000 euróval segítse azon európai alapítványokat, melyek fiatalokat támogatnak önálló életük és szakmai pályafutásuk kialakításában.

hirdetés

Szeptemberben és októberben a Marriott 1 eurónak megfelelő összeget adományoz minden elfogyasztott ebéd és vacsora árából, így a budapesti Marriott lánchoz tartozó szállodák éttermi vendégei is hozzájárulhatnak az adománygyűjtéshez. A jótékonysági projektben résztvevő éttermek a Deák St. Kitchen (The Ritz-Carlton, Budapest), a Peppers Mediterranean Grill (Budapest Marriott Hotel) és az Oléo Pazzo Mediterranean Bistro (Courtyard by Marriott Budapest City Center).

A Marriott európai szintű ‘World of Opportunity’ programján belül a You Eat, We Give kezdeményezés fő célja a fiatalok munkanélküliségének csökkentése, kiválasztott jótékonysági partnerszervezeteken keresztül. Az európai Marriott szállodákkal együtt a The Ritz-Carlton, Budapest, a Budapest Marriott Hotel és a Courtyard by Marriott Budapest City Center által gyűjött adományokat szakképzésekre és készségeket fejlesztő tanfolyamokra fordítják az SOS Gyermekfalvak Ifjúsági Programjain keresztül. Az Egyesült Királyságban található szállodák adományai pedig a The Prince’s Trust által működtetett továbbképzésekhez járulnak hozzá. A Marriott International vendégei segítségével több mint 3 millió euró adomány gyűlt össze a You Eat, We Give kapmány 2012-es indulása óta, a cég dolgozói pedig 60,000 önkéntes órában segédkeztek abban, hogy fiatalok megtalálják a karrierjük felé vezető utat.

‘A Marriott nagy múlttal rendelkezik olyan kezdeményezésekben, amelyek a fiatalokat segítik. Csodálatos látni a You Eat, We Give adománygyűjtő program eddigi eredményeit, és büszkeséggel tölt el szállodáink elkötelezettsége az iránt, hogy a rászoruló fiatalok Európa szerte felfedezzék a lehetőségeiket és az utat egy izgalmas karrierhez. Szintén öröm számunkra, hogy vendégeinknek lehetősége van csatlakozni hozzánk céljaink elérésében.’ – Reiner Sachau, Operatív Igazgató, Marriott International Europe

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az új szabályokat figyelembe véve változnak-e Önöknél az árak?

Kiadónk társoldalai