hirdetés

Idén az Év Üzleti szállodája...

A Budapest Marriott Hotel nyerte el Az Év Üzleti szállodája címet Az Utazó magazin közönségszavazásán. A Duna parti szálloda éves szinten csaknem 900 eseményt bonyolít le és a rendezvényekkel kapcsolatos folyamatosan növekvő igényeknek eleget téve idén nyáron teljeskörűen megújítja konferenciatermeit is.

hirdetés

Évtizedes hagyományát folytatva ebben az évben is meghirdette Az Utazó Toplistája szavazását Az Utazó magazin saját és testvérportálja, az Azüzlet.hu olvasói körében, amelyen idén már határon túli hotelek és éttermek is részt vehettek. Az olvasók összesen 17 kategóriában voksolhattak kedvenc vagy legjobbnak ítélt turisztikai szolgáltatójukra.

fotó: 123rf

A Budapest Marriott Hotel növekvő népszerűségét jól mutatja, hogy a párfős ebédektől kezdve a több száz meghívotti körrel zajló konferenciákig minden típusú rendezvényre fokozott az igény. Ezt kiszolgálva alakítja át teljeskörűen rendezvényszintjét a Marriott.

A tavasszal, vadonatúj enteriőrrel debütált Liz and Chain bárjához és DNB Budapest étterméhez hasonlóan a szálloda rendezvényhelyszíneinek terveit is a londoni székhelyű Twenty2 degrees készítette. A terek különlegessége a Show Kitchen elnevezésű látványkonyha lesz, ahol exkluzív kóstolók és bemutatók kapnak helyet. A szálloda másfél éve tartó teljes körű felújítási munkálatai az átalakított konferenciaszint augusztusi átadásával érnek véget.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

A csillagos eget verdesik a Balatonnál a vendéglátásban dolgozók bérei, mégsem jelentkeznek elegen a meghirdetett állásokra. Ön mit tapasztal e téren?

Partnerünk