hirdetés

Jótékonysági akció a hazai Marriott szállodák szervezésében

A magyaroszági Marriott szállodák több mint ezer terméket ajánlottak fel a koronavírus elleni harc központjának számító Szent László Kórház, valamint a kecskeméti, Bács-Kiskun Megyei Kórház számára.

hirdetés

A Budapest Marriott Hotel, a Courtyard by Marriott Budapest City Center, a Ritz Carlton, Budapest és a Four Points by Sheraton, Kecskemét több mint ezer textíliát, törölközőt, ágynemű huzatot, szobapapucsot és további több száz higiéniai terméket - tusfürdőt, szappant, sampont, fogkefét, toalettpapírt - ajánlott fel a koronavírus elleni harc központjának számító Szent László Kórház számára, továbbá a kecskeméti, Bács-Kiskun Megyei Kórház részére. A tárgyi adományok, amelyek már kézbesítésre kerültek a kiválasztott egészségügyi intézményekbe, összértéke meghaladta a 2.5 millió forintot. A szállításban a Hertz Autókölcsönző nyújtott segítséget.

A járványhelyzet időszakában is üzemelő Budapest Marriott Hotel által felajánlott textíliákból - a Masszi 21 Szabóság karitatív munkájának köszönhetően - 130 db lepedő készült el a koronavírusos betegeket szállító mentőautókba, amelynek összértéke eléri az 1 millió forintot.

A szálloda DNB Budapest étterme is büszkén kapcsolódott be a jótékonysági megmozdulásokba. Húsvéti ételkiszállítása kapcsán, minden húsvéti megrendelés után 1300 Ft-tal támogatta az Országos Mentőszolgálat munkáját. Ezen felül, heti 50 adag csirkepaprikás elkészítését és kiszállítását vállalta a Szent László Kórház és az Országos Korányi Pulmonológia Intézet egészségügyi dolgozói számára. Ebben a Fabri Tours ajánlotta fel partnerségét.

A Four Points by Sheraton Kecskemét 100 adag meleg ételt osztott ki a szociálisan rászorultaknak a Boldog Karol Wojtyla Barátság Központban a húsvéti ünnepek alatt. „A koronavírus világjárvány nem csak szakmailag jelent elképesztő kihívást az orvosok és ápolók számára, hanem emberileg és lelkileg is óriási kitartást igényel részükről. Támogatásainkon keresztül szeretnénk megköszönni az egészségügyi dolgozók áldozatos és példamutató munkáját és kívánunk mindenkinek nagyon jó egészséget!”- nyilatkozta a magyarországi Marriott szállodák nevében Arne Klehn, a Budapest Marriott Hotel vezérigazgatója.

(forrás: Budapest Marriott Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai