hirdetés

Klaudia Angoujard elköszön a Sofiteltől

13 év után hagyja ott imádott munkahelyét, a Sofitel Budapest Chain Bridge-et az ismert szállodás PR & Marketing szakember. Új kihívások elé néz.

hirdetés

Amikor a Sofitelhez került, még Juhász Klaudia volt a badge-ére írva, később vette fel francia férje nevét. Átélt sok mindent a házban, név- és tulajdonosváltásokat, közben kisfia is megszületett, azonban amikor visszatért munkahelyére, az volt, aki korábban is: egy, a nap 24 órájában a hotelben megtalálható, az ötcsillagos házért élő-haló, kreatív ötletek halmazát megvalósító profi szakember. És persze igazi nő, akinek személyisége, ötletei minden hozzá fűződő kommunikációs anyagon, pr-témán vagy a hotelben megvalósult programon - legyen az  egy- vagy többnapos rendezvény -, a névjegyét viselte. Fel lehetett ismerni: Klaudia volt az, aki végigvitte a Sofitel teljes arculatának megteremtését az első percől az utolsóig.

Mostantól új kihívások elé néz, egész más területen helyezkedik el. Ebben persze biztos szerepet játszott az is, hogy imádott ötcsillagos "második" otthona hónapok óta - a covid-járvány miatt - árván szomorkodik, vendég benne csak elvétve akad.

Sok sikert kívánunk az ismert szakembernek, ahová most viszi az útja - ott talán még nem is sejtik, milyen jól járnak vele.

 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint lesznek újabb bértámogatási intézkedések?

Kiadónk társoldalai