hirdetés

Lady in Red nagykövetekkel ünnepel a 120 éves berlini Kempinski

Berlinben, március 13-án mintegy 10 országból gyűltek össze az immár ikónikus vált ’Lady in Red’ Kempinski nagykövetek a Hotel Adlon Kempinski 120 éves évfordulójának megünneplésére. A személyre szabott, luxus vendégélmény megtestesítői egy exkluzív gálaesten ünnepeltek a Kempinski tulajdonosaival, részvényeseivel és a menedzsmenttel.

hirdetés

„Nagy örömmel üdvözöljük a „Lady in Red” nagyköveteinket Berlinben, a 120. évfordulóját ünneplő berlini luxus szállodában“ mondta beszédében Markus Semer, a Kempinski Hotels igazgatója és a Menedzsment Testület elnöke. „Hagyományt teremtettünk a „Lady in Red”koncepcióval, mellyel vendégeinknek egy igazán személyre szabott luxus élményt kínálunk. Más hoteltársaságok ugyan leutánozták az ötletet, az eredeti Kempinski Lady in Red semmihez sem hasonlítható a világon. ”

A 2009-ben indított, innovatív „Lady in Red” koncepciót azért alkotta meg a Kempinski, hogy több személyességet vigyen a vendégélményekbe. Ma ez egy olyan meghatározó jellegzetessége a Kempinski szállodáknak a világ minden tájékán, mely azonnal felismerhető bármely desztinációban. A helyi kultúra és az adott szálloda alapos ismeretével rendelkező Lady in Red együtt dolgozik a hotel concierge-el, annak érdekében, hogy megmutassák a grand hotel hagyomány szépségét a mai igényes vendégek számára is.

Fordítás, szerkesztés: Ördög Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Vendég&Hotel Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol az idei Utazás kiállításról?

Kiadónk társoldalai