hirdetés

Másfél év után újra kinyithat a négycsillagos hotel

Az ősz új tulajdonost hozott a Hotel Fagusnak, valamint a Sop­ron Plazának is. Utóbbi esetében legfeljebb a bérlőket érinti a változás, a szállodánál viszont ezzel felcsillan a remény, hogy újra kinyit a másfél éve bezárt négycsillagos szálláshely.

hirdetés

Az Indotek ingatlanfejlesztő cso­porthoz tartozó projektcég, a Cerisano Property vásárolta meg több más ingatlan mellett a Sop­ron Plazát és a Hotel Fagust. Mint a Kisalföld is foglalkozott a témával, a két ingatlan része volt egy MKB-s ingatlancsomagnak, amit végül a Szanálási Vagyon­ kezelő értékesített. (Előzmény: Együtt eladó a Fagus és a pláza, 2017. március 11, Kisalföld.)

Információink szerint több mint tízmilliárd forintot fizethe­tett a Cerisano Property a csoma­gért, amibe a két értékes soproni ingatlan mellett a veszprémi Ba­laton Plaza, egy budaörsi Outlet Center és egy Pécshez közeli raktárbázis is beletartozott. Az Indotek-csoport egyébként évek óta ingatlanok, irodaházak, ipari csarnokok, raktárak tulajdonosa és lakásfejlesztésekkel is foglal­kozik. A cég, amelynek úgy tud­juk, a soproni már a kilencedik plázája, Jellinek Dániel üzletem­ber érdekeltsége. A Fagus egyelőre csendes, ajtaja zárva. Az új tulajdonossal ugyanakkor a város legfiata­labb, de tavaly május óta zárva tartó szállodája esélyt kap a megújulásra.

(forrás: Kisalföld)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Tervez-e valamilyen változtatást a továbbiakban, miután bejelentették, hogy márciustól elkezdik kiküldeni a koronavírus elleni védettségről szóló igazolást?

Kiadónk társoldalai