hirdetés

Megvan az új vezérigazgató a Hunguest élére

Róna Andrea lesz a Hunguest Hotels új vezérigazgatója. Az Opus Global Nyrt. érdekeltségébe tartozó szállodalánc igazgatósága döntött az új vezérigazgató kinevezéséről, aki már alá is írta megbízatását.

hirdetés

A szállodaüzemeltetésben és ingatlanfejlesztésben tapasztalatokkal rendelkező szakember június 22-től veszi át a szállodalánc irányítását, adja hírül a portfolio.hu.

Az Opus Global Nyrt. érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels igazgatósága döntött az új vezérigazgató kinevezéséről, aki már alá is írta megbízatását.

Az eddig a Gránit Pólus Csoport üzletfejlesztési igazgatójaként tevékenykedő szakember két évtizedes tapasztalattal rendelkezik szálloda üzemeltetésben, ingatlanfejlesztésben és vagyonkezelésben. Az említett igazgatói poszt mellett a Papp László Budapest Sportaréna üzletfejlesztési és az Aréna Catering Kft., valamint a West End Szállodaüzemeltető Kft. ügyvezető igazgatói feladatait is ellátta.

Róna Andreát a szállodás szakma is jól ismeri, hiszen részt vett a Hilton Budapest City és a Corinthia Budapest piaci bevezetésében.

Az Opus Global a közelmúltban jelentette be, hogy az eredeti tervek szerint decemberben kezdődő szállodafelújításokat a pandémiás helyzetre való tekintettel korábbi időpontokra ütemezi át. A több ütemben megvalósuló nagyszabású felújítási program eredményeként 4 csillag, illetve 4 csillag superior minősítésű szintre léphetnek a szállodalánchoz tartozó hotelek.

(forrás: http://www.portfolio.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei év hátralévő részét?

Kiadónk társoldalai