hirdetés

Mellow Mood vezérek a legbefolyásosabbak között

A Mellow Mood Group tulajdonos-ügyvezetőit, Sameer Hamdan-t és Zuhair Awad-ot egymás után negyedik alkalommal is a magyar turizmus 50 legbefolyásosabb személye közé.

hirdetés

Február 1-jén mutatták be azt a kiadványt, amelyben azok szerepelnek, akiknek a legnagyobb befolyásuk van a magyar turizmus alakulására. A szkmai zsűri immár negyedjére - a lista megjelenése óta minden évben – úgy ítélte meg, hogy a Mellow Mood Group tulajdonosainak ott a helye a legbefolyásosabbak között.

Sameer Hamdan és Zuhair Awad
Sameer Hamdan és Zuhair Awad

Több, mint 20 évvel ezelőtt még diákként érkezett Magyarországra az elmúlt évtized legdinamikusabban fejlődő hazai szállodavállalatának két tulajdonos-ügyvezetője. Mára már a szakma kiválóságaiként és a hazai turizmus legbefolyásosabb személyiségeiként tartják őket számon.

Szakmai érdemeik közül néhány: 12 működő szálloda a hosteltől az 5-csillagos kategóriáig, számos ingatlanfejlesztési projekt a fővárosban (szállodák, éttermek, üzlethelyiségek, irodaházak), több, mint 500 alkalmazott foglalkoztatása, számos hazai és nemzetközi elismerés a szállodák részére (TripAdvisor, Hotelbeds, TrustYou, Expedia, International Hotel Awards, Best of Budapest, Turizmus Trend, Iránytű stb.),  2010-ben „Az év turisztikai befektetői” díj elnyerése, 2012-ben Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetés., 2015-ben Pro Turismo Díj

Az elmúlt évek a Mellow Mood Group számára nemcsak a növekedésről és a stabilitásról szóltak. A szervezet központosítása és a számos, munkafolyamatokat támogató szoftverfejlesztések után a cégcsoport készen áll akár 4-5 szállodával történő bővítésre is. A cégcsoport jelenlegi legnagyobb projektje a Párisi Udvar rekonstrukciója, amelynek során egy újabb emblematikus épületet állítanak vissza eredeti pompájába és nyitnak meg. Az ikonikus épület felújítása már elkezdődött és a tervek szerint 2018-ban ötcsillagos luxus hotelként kap méltó funkciót konferencia termekkel, fényűző tetőtéri lakosztállyal és spa-val. A földszinti és első emeleti kávézók, éttermek és üzletek különleges és korhű belsőépítészeti hangulatban várják majd a vendégeket. 

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai