hirdetés

Mindenütt jó, de Sopronban kutyajó!

Ha szenvedélye az utazás és mindezt kizárólag kutyusával tudja elképzelni, jöjjön el hozzánk, hisz a Hotel Sopronban küldetésnek tekintjük a  **** -os kényeztetést kutyusnak és gazdinak egyaránt!

hirdetés

Barátaink kényelméért

Kutyabarát szolgáltatásaink közt szerepel szobai bekészítés (kutyapárna, itatótál, jutalomfalat), de a szállodában elérhető a dogi pick up, kutyajáték, nyakörv, póráz, kullancs-csipesz is. A kényelem jegyében és az alaposabb takaríthatóság érdekében, vinyl padlóval került felújításra a hotel több szobája.

 

PetRelation

A kutyások a szállodai honlapon külön aloldalon tájékozódhatnak az Őket érintő szolgáltatásokról, illetve a Facebook csoportban meg is oszthatják élményeiket.

Szállodánk, a kutyabarat.hu és a kutyabarathelyek.hu kedvelőinek segítségével választotta ki PetRelation Managerének nevét, mely a SopRoni nevet kapta. SopRoninak saját Facebook oldala is van, ahol a hozzánk érkező vendégek hasznos információkat találhatnak, legyen szó kutyusunk kényelmét szem előtt tartó szolgáltatásokról vagy praktikus, hasznos információkról.

 

Közös sikereink

A Hotel Sopron igyekszik minél több figyelmet fordítani kutyabarátaira, erősíteni a kutyabarát felelősségvállalók táborát. A közönségszavazás alapján sikerült elnyernünk „Az év kutyabarát helye 2019” címet, Szálloda kategóriában.

(x)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai