hirdetés

Négy év kitérő után ismét a Kempinskiben

Tóth Zoltán, négy év kitérő után, Executive Assistant Manager pozícióban tér vissza a Kempinski Hotel Corvinus Budapestbe.

hirdetés

Tóth Zoltán tanulmányai befejezése után 2003-ban igazolt a Kempinski Hotel Corvinus Budapest bankett csapatába, ahol Service and Catering Managerként kezdett, majd a részleg igazgatója lett.  Director of Food and Beverage minőségében, a menedzsment tagjaként, meghatározó szerepet játszott a hotel földszintjén 2013-ban megvalósult új gasztronómiai koncepció kidolgozásában, a szálloda The Kitchen Caters catering szolgáltatásának bevezetésében és az első emeleti rendezvényszint teljes felújításában.

Tóth Zoltán
Tóth Zoltán

2017-től 2019-ig a Sauska Borászat társ-ügyvezetőjeként, a Sauska családdal közösen felelt a borászat operatív és kereskedelmi tevékenységéért, valamint  a villányi Sauska 48 gourmet borétterem megnyitásáért.

Az elmúlt két évben pedig a Normafa Club House ügyvezető és szálloda igazgatói posztját töltötte be. Igazgatása alatt teljes felújításra került a szálloda, annak belső- és külső wellness- és sportlétesítményei és rendezvényközpontja.

 

(forrás: Kempinski / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

A csillagos eget verdesik a Balatonnál a vendéglátásban dolgozók bérei, mégsem jelentkeznek elegen a meghirdetett állásokra. Ön mit tapasztal e téren?

Partnerünk