hirdetés

Négycsillagos lett az ötcsillagos Kempinski, de örülnek neki

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a Forbes Travel Guide értékelési rendszerében “négycsillagos” besorolást kapott. Azonban a Forbes Travel Guide minősítési rendszerében használt négycsillagos kategória nem egyezik meg az európai szállodaminősítési rendszer szerinti szokásos besorolással.

hirdetés

“Nagy megtiszteltetés számunkra ez az elismerés, amelyet idén másodszorra kap meg szállodánk. Megnyitásunk óta az a küldetésünk, hogy a legmagasabb szintű és személyre szóló szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket. Egy ilyen minősítés - amely szigorú kritériumainak egyáltalán nem könnyű megfelelni -, rendkívül fontos visszajelzés számunkra, hiszen nem csak megerősít minket céljaink helyes meghatározásában, de irányt is mutat, hogy miben és hogyan lehetünk még jobbak.” – mondta Stephan Interthal, a szálloda igazgatója a díj kapcsán.

“Örömmel ismerjük el a 2018. évi értékelésben jól teljesítő szállodák eredményeit. Ezek a különlegesen magas színvonalú hotelek, éttermek és spák rendkívüli minőséget képviselnek a turisztikai szolgáltatások terén.” – mondta Gerard J. Inzerillo, a Forbes Travel Guide CEO-ja, majd hozzátette: cégünk történetében sosem szerepelt a listán ennyi nemzetközi szálloda."

A nemzetközi minősítési rendszer teljeskörűen értékel luxusszállodákat, éttermeket és spákat. Az 1958-ban Mobil Travel Guide néven alapított cég Amerikában hozta létre az első minősítési rendszert. Napjainkban a Forbes Travel Guide szakértői csapata mintegy 900 szigorú és objektív szempont szerint, anonim módon teszteli a helyeket. A cég éves értékelései, ismertetői és napi utazási történetei segítenek az igényes utazóknak a világ legjobb luxusélményeinek megismerésében.

 

(forrás: Vendég)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Gondolt már arra, hogy idén - főleg előszezon idején - a már beoltott nyugdíjas korosztály mentheti meg éttermében/szálláshelyén az újranyitás kezdeti időszakát?

Kiadónk társoldalai