hirdetés

Parti János a Marriottnál folytatja

2018. október 1-jétől Parti János tölti be a Budapest Marriott Hotel, a Courtyard by Marriott Budapest City Center és a Millennium Court Marriott Executive Apartments értékesítési és marketing igazgatói pozícióját.

hirdetés

A kiváló szakember karrierútja példaértékű lehet bármely, a turizmus-vendéglátás területén elhelyezkedő munkavállaló számára, hiszen Parti János szakirányú diplomájának megszerzése után rögtön a szállodaiparban helyezkedett el. Első értékesítési pozícióját éppen a Budapest Marriott Hotelben töltötte be, majd az Accor csoportnál és a Danubius Hotels kötelékében jelentős vezetői tapasztalatra tett szert.

 

Parti János

A Marriott Internationalhez visszatérve a Courtyard by Marriott Budapest City Center nyitó csapatában a recesszió legnehezebb időszakában is kiemelkedő munkát végzett értékesítési igazgatóként. Jelenlegi megbízása előtt nyolc éven át a Kempinski Hotel Corvinus Budapest értékesítési és marketing igazgatójaként tett tanúbizonyságot szakmai éleslátásáról és kiváló vezetői készségeiről. Parti Jánost a Marriott International harmadszor köszönti munkatársaként a budapesti cluster értékesítési és marketing vezetőjeként.

A Marriottnál régi-új menedzser elérhetősége ezentúl:   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az új szabályokat figyelembe véve változnak-e Önöknél az árak?

Kiadónk társoldalai