hirdetés

Szabadulószoba és gondolattérkép a diákoknak

November 8-án, a KVIK50 jubileumi rendezvénysorozat keretében 200 középiskolás diák ismerkedhetett meg játékos formában a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán a XXI. század sikerszakmáival, a kar képzési kínálatával.

hirdetés

A Budapesti Komplex Szakképzési Centrum–Gundel Károly Szakképző Iskolával közösen szervezett születésnapi partin a diákok rendhagyó módon tekinthettek be a kereskedelem és a turizmus-vendéglátás képzés kulisszatitkaiba, 7 állomás 11 helyszínén.

A „Turizmus” állomáson szabadulószobából, a világ nevezetes turisztikai helyszíneinek felismerésével tudtak kijutni, ebben titkos ügynökök, azaz a kar jelenlegi hallgatói segítették őket. A „Vendéglátás” szekcióban hirtelen 2050-ben találhatták magukat és megálmodhatták, milyen lesz egy hotel 30 év múlva. A tankonyhai bemutatón ötleteket kaphattak arra, hogyan lehet hazai alapanyagokkal kiváltani a szuperélelmiszereket. Emellett Kahoot kvízjáték, gondolati térkép és sikeres szakmai karriert befutott volt hallgatók előadásai is színesítették a programot.

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk