hirdetés

Szálloda- étteremépítők, felújítók figyelmébe!

Hölgyeim és uraim, az év színe: 19-4052.

hirdetés

Az amerikai Pantone cég minden év végén megválasztja a nyakunkon lévő év színét, ezúttal egy közönségkedvenc, a klasszikus kék győzött. A számok nyelvén: a Pantone 19-4052 lesz 2020 színe. A klasszikus kék „jelenléte megnyugtató, bizalmat épít és kapcsolatokat teremt” – idézte a cég közleményét a Dezeen. Idén még egy sokkal merészebb szín, a Living Coral büszkélkedhet a címmel, ám míg az mozgalmas és életigenlő, addig a 2020-as győztes „menedéket kínál, megbékíti és lenyugtatja az emberi szellemet”, mondja a Pantone.

A színből a kommunikációra, az elemzésre és a tisztaságra is asszociálhatunk, segíti a koncentrálást, összeszedettebbé tesz. Leatrice Eiseman, Pantone Color Institute igazgatója költőien fogalmaz: „A határtalan kék esti égboltot megidéző Pantone 19-4052 Classic Blue a nyilvánvalón túli fürkészésére, a gondolkodásunk tágítására csábít bennünket, mélyebb gondolkodásra sarkall, szélesíti a perspektívánkat, megnyitja a kommunikáció áramlását”.

„Olyan korban élünk, amelyben szükség van hitre és bizalomra – tette hozzá. – A Pantone 19-4052 Classic Blue egyfajta állandóságot és bizalmat fejez ki, szilárd, megbízható kék árnyalat, amelyre mindig számíthatunk.” Az év színére ilyenkor szokásos módon máris lecsapott több divat- és designipari cég, elsősorban a Pantone partnerei. Mi most a Kravet bútor- és lakberendezés-gyártó, illetve a Copenhagen Design termékeit emelnénk ki:

 

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint lesznek újabb bértámogatási intézkedések?

Kiadónk társoldalai