hirdetés

Szarvasokra néző hegyi hotel nyílt a Mátrában

A mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa újabb turisztikai attrakcióval bővült.

hirdetés

Azon szerencsések, akik munkájuk, vagy családjuk révén a korábbi Telekom üdülő kényelmét élvezhették már Mátraházán, minden bizonnyal szép emlékeket őriznek az impozáns és eddig kevesek előtt nyitva álló létesítményről.

Azok, akik korábban csak messziről csodálhatták az épületet, szeptember 1-től akár vendégei is lehetnek annak, hiszen ekkor nyitott az a hegyihotel, amely a mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa legújabb turisztikai attrakciója. A HSB vette át ugyanis az üdülőt, melyet háromcsillagos hotellé alakítva, 4 Évszak Hegyihotel néven nyitott meg.

A Mátraháza központjában található háromszintes épületben pazar környezetben várják a pihenni vágyókat, a csapatépítésre érkezőket, a családi összejöveteleket ünneplőket, a kis- és nagygyermekes családokat, a baráti társaságokat, nyugdíjas klubokat, közösségeket, mindenkit, aki számára a minőségi aktív pihenés és kikapcsolódás fontos.

A szállóvendégek minden nap a saját szobájuk ablakából csodálhatják meg a mátrai erdő vadjait, a napnyugtával előmerészkedő őzeket, szarvasokat. A szállodában wifi és 130 féle tévécsatorna is várja a pihenni vágyókat, a legnagyobb sikere azonban remélhetőleg a szarvasbőgés idején, a szobák mellé járó szarvasnéző távcsőnek lesz. A természetfilmeket sugárzó csatornák helyett itt ugyanis elég lesz kinyitni az ablakot.

50 féle, 4 évszakos program vár a magánvendégekre, 300 féle egyedi csapatépítő program és tréning a cégekre, és mindenkire a Palóc Bistorant megújult étlapja. A színvonalas gasztronómiai élményre a ház étterme, a Palóc Bistorant kreatív csapata a garancia, aminek konyhai létszámát tovább bővítették. Mind cégeknek, mind magánszemélyeknek érdemes végig böngészni a nyitási akciókat, vagy a hotel felszereltségét bemutató leírásokat, fotókat, amelyeket a www.hegyihotel.hu oldalon találnak.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az új szabályokat figyelembe véve változnak-e Önöknél az árak?

Kiadónk társoldalai