hirdetés

Személyi változás a budapesti Ritz-Carltonban

A kommunikációs igazgató Dubajba távozik.

hirdetés

Schulhof Petra, a The Ritz-Carlton, Budapest kommunikációs igazgatója kedden töltötte utolsó munkanapját az ötcsillagos hotelben. A szakember családi okok miatt Dubajba költözik, ahol már korábban is dolgozott. Utódjának kiválasztása még folyamatban van.

 

Schulhof Petra több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Pályafutása során olyan szállodákban látott el kommunikációs-, és marketingmenedzseri pozíciókat, mint a Budapest Marriott Hotel, ahol többek között a szálloda teljeskörű megújulásának kommunikációjáért volt felelős, valamint a Courtyard by Marriott Budapest City Center, ahol a Courtyard márka hazai bevezetése mellett, a szálloda megnyitásának PR feladatait koordinálta. A külföldi Marriott szállodák közül elsőként a Doha Marriott Hotelben, majd ezt követően a Dubai Marriott Hotels cluster csapatában dolgozott PR-, és marketingkommunikációs menedzserként.

A Ritz-Carlton, Budapest előtt, berlini pozíciójában kilenc szálloda, több mint negyven étterem és négy spa marketingkommunikációs feladatainak összehangolásáért, valamint mindezek marketing-, és kommunikációs terveinek kidolgozásáért volt felelős.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai