hirdetés

Tematikus szállodáké a jövő?

A 'Grand Opening'-re még nem került sor, de nagy érdeklődés kíséri Magyarország első és egyetlen, ötcsillagos zenei tematikájú szállodáját, a Hotel Aria Budapestet.

hirdetés

Az ötcsillagos luxusszálló a külföldi Library Hotel Collection lánc tagja, melyhez Aria néven New Yorkban négy, Las Vegasban, Prágában és Torontóban, legújabban pedig Budapesten egy-egy szálloda tartozik. A New- York-i szállodák nem zenei irányultságúak. A tematikus szállodák ősatyjának a Library Hotelt tartják, ennek kilenc - különböző stílusban épült - emeletén rengeteg könyv várja a vendégeket. A többi szálloda szintén valamilyen tematikát követ, de az első zenei stílusú a prágai lett - és igen kedvező fogadtatásra talált. Budapesten, a Bazilika közvetlen közelében álló hotel egy gyönyörű, az 1870-es években banknak készült, később lakóházként szolgált történelmi épületből jött létre.

A szálloda szellemiségét a zene hatja át, mely minden apró kis részletében megtalálható valamilyen formában. A részletekről az euroastra.hu oldalon olvashatnak, Révay András: Zenének szentelt szálloda írásában.

(forrás: Vendég&Hotel Online, EuroAstra)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai