hirdetés

Új kelet-európai vezér az Accornál

Jean Wendling lett az Accor Kelet-Európa operatív irányításért felelős alelnöke, aki Budapestről dolgozik és riportol feletteseinek az Accor kelet-európai regionális igazgatójaként, Sabina Bartyzel csapatában.

hirdetés

A világ egyik vezető vendéglátóipari csoportja Jean Wendlinget nevezte ki a cég kelet-európai operatív irányításáért felelős alelnökévé. Ő felel majd a régió hoteleinek kiemelkedő színvonalú működtetéséért és teljesítményéért, emellett irányítja az új szállodák megnyitását.

Jean Wendling
Jean Wendling
 

Jean Wendling 16 éves nemzetközi operatív, pénzügyi, értékesítési és marketingtapasztalattal rendelkezik a vendéglátás területén. Szakmai pályafutását a neves párizsi vendéglátóipari vállalatnál, a Potel & Chabot-nál kezdte értékesítési és üzemeltetési területen. Az Accorhoz 2005-ben csatlakozott, a 742 szobás Novotel Warsaw Centrum F&B menedzsereként. Karrierjét Moszkvában a Novotel Sheremetyevo Airportnál és a Sofitel Budapest Chain Bridge-ben folytatta executive asszisztens menedzserként, majd a Sofitel Warsaw Victoria általános vezérigazgató-helyettesévé nevezték ki.

2017-ben tért vissza Magyarországra a nemzetközi lánc egyik kiemelt szállodája, a Novotel Budapest City és a Budapesti Kongresszusi Központ vezérigazgatójaként. „Nagyon örülök, hogy szakmai karrieremet a cégünknél az operatív vezetői csapat tagjaként folytathatom. Kelet-Európa dinamikus régió, a jól ismert szállodák mellett új márkáink egyre növekvő portfóliójával. Nagyon izgalmas és kihívásokkal teli feladat ez, amihez a legmagasabb üzemeltetési színvonalra és a vendéglátás iránti szenvedélyre van szükség. Örömmel várom a közös munkát csapatunkkal és partnereinkkel", mondta a frissen kinevezett kelet-európai menedzser.

(forrás: mindgeer / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

A csillagos eget verdesik a Balatonnál a vendéglátásban dolgozók bérei, mégsem jelentkeznek elegen a meghirdetett állásokra. Ön mit tapasztal e téren?

Partnerünk