hirdetés

Új Rooms Division igazgató a The Ritz-Carlton Budapestnél

Ekaterina Ulyanova személyében új Rooms Division Vezetőt nevezett ki a The Ritz-Carlton, Budapest. Ekaterina Ulyanova a szálloda operációs működéséért, a hozzá kapcsolódó csapatok vezetéséért, a budapesti luxusszálloda hírnevének további erősítéséért valamint az emlékezetes tartózkodási élmények biztosításáért felel.

hirdetés

Az orosz származású szakember egyenesen Moszkvából érkezett Budapestre, ahol több évet dolgozott a The Ritz-Carlton hotelben különböző munkakörökben.

Az moszkvai évek alatt betöltött pozíciók meghatározó szerepet játszottak, és széleskörű hátteret biztosítottak neki, nemcsak a vendégeknek nyújtott szolgáltatások terén, hanem a mindennapi szállodai feladatok ellátásában, a csapata vezetésében, és a költségvetés fenntartásában is.

„Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhatok az új családomhoz a The Ritz-Carlton, Budapest-hez, és folytathatom az utamat a The Ritz-Carlton cégnél; Bízom benne, hogy szenvedélyemmel és tudásommal hozzájárulhatok e gyönyörű szálloda sikeréhez, hogy a legjobb luxusszálloda lehessen Budapesten, ebben a csodálatos városában.” – mondta az új Rooms Division Igazgató a kinevezéséről.

Ekaterina Ulyanova szabadidejét legszívesebben sportolással tölti, számos téli sport, mint például a sielés és a korcsolyázás rajongója. Szeret utazni és felfedezni városokat. Hivatalosan 2019. januárjában csatlakozott a The Ritz-Carlton, Budapest-hez.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai