hirdetés

Új szálloda­láncok jönnek Budapestre

Három nemzetközi szállodalánc is bejelentette 2017 első hónapjaiban, hogy új egységeket nyitnak Budapesten.

hirdetés

A Marriott International lánchoz tartozó W Hotels Worldwide 2020-ben tervezi megnyitni első magyarországi szállodáját, a W Budapestet az egykori Balettintézet épületében. A W Budapest 162 szobát és lakosztályt tartalmaz majd, a vendégek pedig egy étterem, egy bár, konferenciatermek, wellnessés fitneszrészlegek szolgáltatásait élvezhetik. A W Budapest a lánc második közép-európai hotelje lesz a szerbiai W Belgrade 2019-es megnyitása után.


Az Accent Hotel Management franchise-megállapodás keretében nyit Budapesten szállodát. A Hilton Garden Inn Budapest City Centre nevű 214 szobás szálloda a Hilton harmadik egysége lesz Budapesten. A hotel a város pesti oldalán, az Andrássy út közelében, a Magyar Állami Operaháztól alig 100 méterre épül fel. A szállodai szobák mellett a tulajdonosok az üzleti turizmus igényeire készülve három tárgyalótermet is kialakítanak a leendő vendégek részére.


A német Deutsche Hospitality pedig 2019-ben nyitja meg első kelet-európai szállodáját a Keleti pályaudvar szomszédságában lévő foghíjtelken, mely a rendszerint vasútállomások és repülőterek közvetlen közelébe települő IntercityHotel márkanév alatt üzemel majd. A nyolcemeletes, 300 szobás szálloda egy étteremmel, bárral és 6 szobás, 200 fős konferenciarészleggel rendelkezik majd, ezen kívül az épület egy 200 férőhelyes mélygarázs elhelyezését biztosítja.

(forrás: portfolio.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai