hirdetés

Vegán szálloda nyílik Skóciában

Az állati termékektől száz százalékban mentes vegán hotel  júniustól várja a vendégeket a skóciai Highland Perthshire-ben.

hirdetés

A Saorsa 1875 nevű hotel egy XIX. századi vidéki főúri kúriában működő szállodából alakították át az új tulajdonosok, egy 26 éves brit fiatalember és szülei, akik mindannyian vegánok. A háznyitással szerettek volna alternatívát kínálni a vegánok számára, akikre a szállodaiparban és a vendéglátásban egyelőre kevéssé gondolnak az üzemeltetők.

A 11 szobás egyszerre historizáló viktoriánus és modern minimalista kialakítású butikhotel "etikus luxust" kínál majd a vendégeknek, ahol nemcsak az ételek és italok, hanem a berendezési tárgyak és a fürdőszobákban talállható piperecikkek is teljesen növényi alapúak lesznek, illetve egyik előállításához sem végeztek kísérleteket állatokon.

A szálloda éttermében számos olyan fogás lesz, amely a hotel saját kertjéből vagy a közeli farmokról kerül ki. A vendégek főzőfoglalkozásokon, szabadtéri és wellness programokon vehetnek részt. A hotel a kutyákat is szívesen látja.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai