hirdetés

Wow! Rekordnevezés az idei GastroDesign versenyen!

Lezáródott Gastro & Hotel Design Award versenyünk pályázati időszaka, és soha nem jelentkeztek még annyian, mint idén.

hirdetés

A Horeca szakma legrangosabb hazai design versenyére idén rekord nevezés érkezett: 80-an döntöttek úgy éttermes, szállodás, tervezői körökből, hogy pályáznak a különböző kategóriákban meghirdetett versenyünkre. Most először több hoteles területről érkezett pályázatot kaptunk, mint a vendéglátás oldalról: összesen 47 hoteles pályázat érkezett.

A legnagyobb versenyre idén "Az év GastroDesign étterme" kategóriában számítunk: ide 8 nevezés érkezett.

Nagy viadal várható még egyik idei kiemelt kategóriánkban, amely "Az év GastroDesign tematikus étterme", itt 7-en pályáznak a díjért.

Erős lesz azon szállodások versenye is, akik "Az év HotelDesign vendégszobája" kategóriájában neveztek, ugyanis 7 pályamunka verseng majd, és egyik jobb, mint a másik.

Idén a nagyobb szállodaláncok végre szintén felmérték, mennyire fontos ez a megmérettetés, nagy örömünkre sokan pályáztak közülük. A Danubius Zrt. Radisson Blu Béke Hotel, Budapest például 5 kategóriában is nevezett. De lelkes volt még a Budapest Marriott Hotel, ők is szintén 5 pályamunkával indulnak. Mellettük szintén erős pályamunkákkal képviselteti magát a Hotel Clark Budapest,  ők szintén 5 kategóriában neveztek.

Az online értékelés - nemzetközi, rangos zsűri részvételével - a nyár végére fejeződik be, a személyes zsűrizés szeptember elején történik. A döntősök listája szeptember 13-án kerül fel a Turizmus & Vendég online felületeire: aznaptól mind a www.turizmusonline.hu mind a www.vendég.hu aloldalon olvasható majd a short list.

Idén is lesz természetesen szuperelegáns gálavacsorával egybekötött díjátadó, ezúttal október 4-én, a Larus Étteremben.

További infók: https://gastrodesignaward.hu

(forrás: Vendég)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint lesznek újabb bértámogatási intézkedések?

Kiadónk társoldalai