Folytatjuk sorozatunkat, amelyben mintaszobákon keresztül mutatunk be megvalósult és meg nem valósult álmokat, magyarországi házakat, kisebb-nagyobb szálláshelyeket, luxusszállodákat, három-négy csillagos hoteleket, panziókat, magánszállásokat.
Elindult a juh- és kecskehús fogyasztást ösztönző kampány.
Csirkepaprikástól dobostortáig.
Ez az első alkalom, hogy bepillantást nyerhetünk a két hotel tereibe.
Megújult a Kúttói-parkerdő.
Egy hónap állt az áruházlánc vásárlóinak rendelkezésére, hogy szó szerint kisüssenek valamit.
Sajtfogások - Legelőtől a tányérig címmel tekinti át a magyar sajtok világát Segal Viktor és Sándor Tamás a napokban megjelenő könyve.
Szeptember 16-ra már akadhat annak programja, aki szereti Magyarország legjobb éttermeit egy helyen, egy időben kóstolni.
Az 51 fős zsűri összesen 223 borászat 770 tétele közül választotta ki a legjobbnak ítélt italokat.
97 ponttal kapott platinát a somlói Kreinbacher Birtok a legnagyobb nemzetközi borversenyen.
Kövesse híreinket a twitteren is!
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz!
Kövesse híreinket a Tumblr-en is!
Levél a szerkesztőnek
Folyamatosan frissülő hírek