hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 97
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-10-27

A 30 éves születésnap kapcsán egy merőben új gasztrovonalon indultak el. Egy kolumbiai kutató-fejlesztő séffel dolgozták ki új koncepciójukat.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-10-15

A lovagrend magyarországi tagozata október 5-én a Gerbeaud Házban tartotta éves közgyűlését.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-09-23

A szakma 7. alkalommal döntött a Gundel Károly-díjazottak személyéről. Egyikük a képen.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-06-20

Esetünkben nincs egetverő változás: a budapesti, korábban díjazott helyek közül, mind megtartotta Michelin-csillagát.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-03-11

Leginkább gyógyszerből és élelmiszerből ragaszkodik az eredeti termékekhez.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2020-02-24

Nagy meglepetések nem születtek. Egy kezünkön meg lehet számolni, akik újként kerültek be a régi nagy nevek közé a február 24-én este megtartott díjátadón.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2020-02-09

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban megrendezett Sirha 2020-ra az előző rendezvényhez képest 12%-kal több, mintegy 24.000 látogató érkezett.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-02-05

A magyar Chaine Egyesület 2020. február 4-én, a Hungexpo területén tartott Sirha Budapest kiállítás keretében, 25. alkalommal rendezte meg 6 indulóval az Ifjúsági szakács verseny döntőjét.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-02-04

Szivárványos pisztrángból, illetve fürjből és kacsamájból készülnek majd a versenyfogások.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-01-28

Február 5-én, a Sirha Budapest 2020. keretein belül kerül megrendezésre a Bocuse d’Or magyar döntője. A részletekről kedden tartottak sajtótájékoztatót a szervezők az Aranykaviár Étteremben.

hirdetés
hirdetés
hirdetés