hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 459
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-03-07

A 2018-as évjáratú borok közül 48-at ismertek el aranyéremmel a zsűrit alkotó szakértők.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-03-05

 Mindegyik borásznő lemond aznapi honoráriumáról, és az összeget a női szolidaritás jegyében az Anyaoltalmazó Alapítvány számára ajánlja fel.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-03-04

Sokáig a Tokaj neve egyet jelentett az édes borokkal, de ma már a száraz borok is méltók a fogyasztók figyelmére.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-03-03

A magyar bor célja, hogy értéket adjon a világnak és erősítse az ország turisztikai márkáját. Az új arculat három feladata az egyedi történet kialakítása, a hitelesség és az, hogy minden borász és borvidék megtalálhassa benne a helyét.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2019-02-28

A BGE ProGasztro Klubja.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-02-28

Másodjára - a hagyományteremtés a cél: "talán Köveskál-Gasztrofalu neve összefonódik a Furminttal, úgy ahogyan Tokajé is hajdanán "

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-02-27

Idén az Egri borvidéken rendezik meg a Magyar Sommelier Bajnokság Elődöntőjét március 2-án.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-02-27

30 díjnyertes pincészet termékeit kóstolhatták meg a résztvevők az üzleti rendezvényen.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-02-15

A Borászok borásza díj előszobájaként.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-02-12

Az Európai Bizottság napirendre tűzte a már öt éve benyújtott kérdés megtárgyalását.

hirdetés
hirdetés
hirdetés