hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 11
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2017-03-17

2016-ban a Budapesti Békéltető Testülethez érkezett több mint ötezer bejelentés csupán kevesebb, mint 3%-a érintett utazási irodákat. A tavalyi év tapasztalatait foglalta össze lapunknak a testület elnöke, dr. Baranovszky György.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2016-09-21

Az Európai Bizottság az egész unióra kiterjedő reprezentatív felmérést végzett az állampolgárok egyes szolgáltatásokkal kapcsolatos elégedettségéről.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2016-07-26

A meglévő üdülési jog eladásával, továbbértékesítésével kapcsolatos ügyekben a fogyasztókat ért kár a beadványok szerint jelentős, százezer forinttól több millió forintig is terjedhet.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> külföld
2016-02-15

A fogyasztók és vállalkozások közötti, online adásvétellel vagy szolgáltatással összefüggő viták rendezését szolgálja a február 15-étől elérhető uniós békéltető honlap.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2016-01-12

Illegális internetes oldalak veszélyeire figyelmeztet  a MUISZ és angliai társszervezete, az ABTA,

#6
Turizmus&Vendég 2015/12.
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt ajánló
2015-12-08

Őszi–téli kiutazási trendek, békéltető testületi eljárás az utazási irodák szemszögéből, új szállodai projektek Budapesten, az internetes értékesítés legfrissebb trendjei és sikeres márkaépítések – ezek voltak a témái idei őszi Turizmus Akadémiánknak.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> utazási irodák >> Green Travel
2015-10-30

Őszi-téli kiutazási trendek, békéltető testületi eljárás az utazási irodák szemszögéből, új szállodai projektek Budapesten, az internetes értékesítés legfrissebb trendjei és sikeres márkaépítések – ezek voltak a témái idei őszi Turizmus Akadémiánknak.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2015-10-30

Milyen lehetőségei vannak egy utazási vállalkozásnak, ha egy vitás esetet bírósági eljárás elkerülésével szeretne rendezni? A problémás ügyek kezelésére egyre népszerűbb megoldás a békéltető testületi eljárás. Erről beszélt előadásában Molnár Judit, az OTP Travel ügyvezetője és a MUISZ alelnöke az őszi Turizmus Akadémián.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2015-06-30

Az Európai Fogyasztói Központ szerint a magyar fogyasztók gyakran nem rendelkeznek megfelelő információkkal jogaikról, ezért a központ ingyenes segítséget nyújt a határon átnyúló fogyasztóvédelmi ügyekben.

#10
Turizmus&Vendég 2008/07-08
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt utaztatás
2008-08-26
Igen impozáns társaságban találja magát az, aki felkerül a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) feketelistájára: Vodafone, T-Mobile, Peugeot Hungária Kft., Salamander Hungária Kft., OTP Bank Nyrt., ING, Aegon Magyarország Biztosító Rt., Tesco Global Zrt, Malév, Budavár Tours, Kartago Tours – és még folytathatnánk a sort.
hirdetés
hirdetés
hirdetés