hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2015-08-10

Most megtudhatjuk mely magyar szállodák kaptak HOTELSTARS védjegyet. Gyors ütemben halad a szállodák újraminősítése is. 

#2
Turizmus Online >> Business Klub
2015-07-06

A pesti Belváros egyik nemrégiben nyílt, igazi lazulós, stresszoldó, olaszos atmoszférájú vendéglátóhelyére, a Bazilikához közeli Mericano Bar-ba hívta a Business klub ezúttal vendégeit.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel
2015-06-17

Hello, nyár! Koktél, pizza, előadásokkal, találkozásokkal. Ayurveda gyógyhotel, Sabbe App: szálloda és channel manager egyben, szállodák, étteremek sikeres online megjelenései a világhálón júniusi nyárköszöntő témáinkkal, hogy tartalmasan és jól kezdődjék a nyár!  A Sas utcai a Mericano Bar igazi olasz atmoszférájú és kínálatú, amolyan laza, jókedvű, munka utáni stresszoldó bulihely.

#4
Pont itt 2015/5.
Turizmus Online
2015-05-07

Látogatóközpontok épültek, vallási kegyhelyek, túraútvonalak, kilátók, fürdők, szállodák újultak meg az utóbbi időben országszerte, jelentős részben uniós támogatásokból. A fejlesztési hullám az idén is folytatódik, számtalan projekt  átadása várható a turisztikai szezon kezdetére, de vannak olyan fejlesztések is, amelyek év végére készülnek el.  Cikkünkben a 2014-ben átadott, illetve az idén befejezésre váró turisztikai projekteket gyűjtöttük össze a Magyar Turizmus Zrt. regionális marketingigazgatóságainak segítségével.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2015-04-15

Így néz ki a Balaton déli partjának "fővárosa" madártávlatból.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2015-04-07

A hotel a már meglévő Calendula gyógyszálló bővítéseként, több mint 735 millió forint ráfordítással, 515 millió forint uniós támogatással épült meg.

hirdetés
hirdetés
hirdetés