hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 175
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2020-02-24

Nagy meglepetések nem születtek. Egy kezünkön meg lehet számolni, akik újként kerültek be a régi nagy nevek közé a február 24-én este megtartott díjátadón.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-10-30

Csirkepaprikástól dobostortáig.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-10-25

Széll Tamás séf ott nyit új éttermet, ahol korábban kollégájáé nem működött.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2019-10-13

A storyboard állt legutóbbi szakmai rendezvényünk fókuszában. Nagy érdeklődés kísérte az eseményt a nyáron nyílt patinás Párisi Udvar Hotel Budapestben.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-10-13

A Dilmah példát mutat.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-09-23

Újraéledő borvidékeink címmel indított tanulmányút-sorozatot a Magyar Turisztikai Ügynökség, amelynek legutóbbi alkalmával a Neszmélyi borvidékre kalauzoltak el újságírókat.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-09-02

A világ egyik legmenőbb desingdíját kapta érte.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2019-06-24

Veszélyes bányatóból igényes strand.

#9
Turizmus Online
2019-06-17

A szakmát segítő technológiai fejlesztésekről, digitális trendekről, új étteremnyitásokról egyaránt hallhattak legutóbbi HoReCa Meetupunk résztvevői, a fennállásának 125. évfordulóját ünneplő Gundelben rendezett eseményen június 13-án.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-06-17

Koppány Levente is bejutott a S.Pellegrino Young Chef regionális döntőjébe.

hirdetés
hirdetés
hirdetés