hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 12
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2016-11-23

Az idei díjazottak Vomberg Frigyes és Czubor János (posztumusz), akinek a díját Kóbor Zoltán vette át.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2016-10-19

Az MVI és a Gundel Károly Szakképző Iskola megemlékezést tart Czubor János tiszteletére.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2016-10-12

A rendezvényen kerül átadásra az idei két Gundel Károly életműdíj is.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2016-09-25

Pénteken a Vendéglátóipari Múzeumban kiderült, kik kapták a „vendéglátósok kis Kossuth-díjaként” is emlegetett Gundel Károly-díjat.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2016-09-23

Harmadik alkalommal döntötte el a Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) és 16 szakmai szervezet, hogy kik kapják az idén a Gundel Károly-díjat.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2016-08-24

A család és a szervezők ezúton szeretnék köszönetüket kifejezni mindazoknak, akik az esős idő ellenére részt vettek Czubor János temetésén és részvétüket nyilvánították.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2016-08-18

A gyászoló család és a szervezők ezúton tájékoztatják a kedves kollégákat, ismerősöket Czubor János - a Gundel Károly Szakképző Iskola örökös címzetes igazgatója – temetésének részleteiről.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2016-08-09

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete az alábbi felhívással fordul a vendéglátásban érintett szakmai szervezetek vezetőihez, képviselőihez és a vendéglátásban dolgozó kollégákhoz.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2016-08-04

A BVHSZC Gundel Károly Szakképző Iskolája megrendülve tudatja, hogy Czubor János, az iskola örökös címzetes igazgatója 2016. augusztus 2-án váratlanul elhunyt.

#10
Turizmus Trend - Vendég & Hotel 2010/05
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt itthon
2010-05-05
Harmincéves jubileumához érkezett a Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola által szervezett ifjúsági gasztronómiai verseny, amely Gundelverseny néven került be a köztudatba. A hármas – szakács, cukrász, pincér – csapatverseny célja a csapatok felkészültségének összemérése mellett a szakmai újdonságok megismerése, valamint a nemzetközi kapcsolatok ápolása.
hirdetés
hirdetés
hirdetés