hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 78
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-11-11

Határon átnyúló boros élmények.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-09-23

Újraéledő borvidékeink címmel indított tanulmányút-sorozatot a Magyar Turisztikai Ügynökség, amelynek legutóbbi alkalmával a Neszmélyi borvidékre kalauzoltak el újságírókat.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2019-03-13

A Város ez esetben Esztergom - így nevezi a Duna-menti települést az alpolgármester. Újdonságokról, fejlesztésekről, nagyszabású tervekről hallhattunk a MUISZ programja keretében.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2017-05-11

Szárnyashajózással és közös sajtótájékoztatóval kezdetét vette a nyári szezon a Dunakanyarban. 

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2017-02-20

Tüü Péter, az Arany Kaviár étterem munkatársa nyerte el a Magyarország Sommelier Bajnoka 2017 címet a vasárnap Budapesten megrendezett Magyar Sommelier Bajnokságon.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2016-06-03

A fehér-, rozé- és vörösborok közül is egy-egy nyertest hirdettek.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2016-05-25

A szigetvári vár ostromának 450. évfordulója, a hős védők emléke előtt tisztelegve első alkalommal rendezik meg a Zrínyi fesztivált, amelynek egyaránt helyet ad a hős város és Baranya székhelye, Pécs.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2015-12-17

Átadták az EDEN-díjakat Brüsszelben, ahol az idei hazai nyertes, a Mecsek Zöldút Egyesület is átvehette a rangos elismerést.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> bor
2015-11-25

A Kis-Kárpátok Borút eseménysorozatát, az egyre népszerűbb Nyitott Pince Napokat 2015. november 20-án és 21-én, 16. alkalommal rendezték meg Szlovákia kiskárpáti borvidékén.

#10
Pont itt 2015/11.
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt itthon
2015-11-09

A jóféle házi sajtok, kolbászok, mézek és borok mellett egyre több szolgáltató kínál különleges gasztronómiai csemegéket a Közép-Dunántúlon. A közelmúltban a Mezőföldtől a Bakonyig kalandoztunk, közben megismerkedtünk a tradicionális vonalat sok helyen felváltó fine dininggal, emellett nagyszerű borokat kóstolhattunk a Magyar Turizmus Zrt. Közép-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága által szervezett tanulmányúton.

hirdetés
hirdetés
hirdetés