Magyarország egyetlen két Michelin-csillaggal rendelkező étterme, az Onyx Utolsó vacsora elnevezéssel tartott egy fine dining menüsoros/filmforgatásos/teremszétveréses performance-t. Amit most szétvertek, annak megtervezésével Varró Zoltánt bízták meg egykor.
Non-desk munkatársak elérése, forradalmasított feketemosogatás, high-tech adóvevők, vizuális tartalmak és izgalmas városi séták – többek közt ezekről is hallhattak legutóbbi HoReCa Meetupunk résztvevői, a fennállásának 125. évfordulóját ünneplő Gundelben rendezett eseményen június 13-án.
A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége – mely immáron tíz tagot számlál – április 14-én második alkalommal tartotta meg szakmai napját a budapesti St. George Hotelben.
Egy kreatív utazási lehetőség, mely új szemléletben mutatja be Észak-Olaszország meseszép, ugyanakkor rejtett régióját, Friuli Venezia Giulia mesés tájait.
Szeptember 11-én kezdődik a Budapesten rendezendő világbajnokság, ahol 5 kontinens 22 országából érkeznek a versenyzők. Hazánkat Mede Ádám, az Onyx szakácsa képviseli.